Τρίτη, 28 Μάιος 2019 11:26

Παπασταθόπουλος: Ο Έμερι είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου”

Γράφτηκε από τον

 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι έχει βελτιωθεί πολύ με την καθοδήγηση του Ουνάι Έμερι αυτή τη σεζόν και δεν δίστασε να σημειώσει ότι ο Ισπανός είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε στην καριέρα του.

Μία αξιοσημείωτη παραδοχή, αφού ο Μεσσήνιος κεντρικός αμυντικός έχει συνεργαστεί με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Μίλαν, τον Τόμας Σααφ στην Βέρντερ Βρέμης, αλλά και τους Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τουχέλ στη Ντόρτμουντ.

«Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου», είπε στον Guardian. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βελτιώθηκα πολύ με την καθοδήγησή του. Παίζω ταχύτερα από πριν ένα, δύο ή τρία χρόνια. Νομίζω ότι παίρνω περισσότερες και καλύτερες αποφάσεις. Οι συνεργάτες του κάνουν πολύ ατομική δουλειά μαζί μας. Μπορείτε επίσης να το διαπιστώσετε λόγω του αριθμού των νέων παικτών που έρχονται».

Ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής μίλησε επίσης και για την υπόθεση που δημιουργήθηκε με την παρουσία του Μχιταριάν στο Μπακού: «Δεν θα μου άρεσε να είμαι στη θέση του, πραγματικά. Είναι πολύ λυπηρό που δεν θα είναι μαζί μας. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Φυσικά, είμαστε λυπημένοι αλλά πρέπει επίσης να παίξουμε γι αυτόν και για τους παίκτες που είναι τραυματίες. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας, να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και νομίζω ότι αν δώσουμε το 100% και έχουμε μια καλή ημέρα και επίσης τύχη, μπορεί να συμβεί», πρόσθεσε.

«Η Τσέλσι έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή», τόνισε κι επεσήμανε: «Τους σεβόμαστε, αλλά θα παίξουμε το παιχνίδι μας, θα δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι να αμυνθούμε καλά. Είναι δύσκολο για εμάς, αλλά είναι επίσης δύσκολο για αυτούς». Μιλώντας για τον τελικό του Champions League στη «Daily Mirror», τάχθηκε υπέρ του Γιούργκεν Κλοπ: «Είχα καλή σχέση με τον Γιούργκεν όταν συνεργαστήκαμε στη Ντόρτμουντ. Ήταν πολύ καλός μαζί μου και πραγματικά εύχομαι να καταφέρει να πάρει το Champions League».