Τρίτη, 28 Μάιος 2019 12:07

Με Σακελλαρόπουλο και τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με την ίδια... συνταγή στον πάγκο θα πορευτεί ο Απόλλωνας Καλαμάτας και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για τη ανανέωση της συνεργασίας τους και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ικανός τεχνικός συμπλήρωσε δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στην πρώτη χρονιά με τον Σακελλαρόπουλο στο τιμόνι, τερμάτισε στην 5η θέση της Α’ τοπικής και φέτος στην 3η, ενώ έφθασε και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου ηττήθηκε από την Καλαμάτα.

Ο Απόλλωνας μέχρι ενός σημείου διεκδίκησε μάλιστα και τον τίτλο στην Α’ τοπική, αλλά μετά την ήττα από το Διαβολίτσι τέθηκε ουσιαστικά νοκ – άουτ. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 56 βαθμούς, έχοντας 16 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες. Πέρυσι με 54 βαθμούς (15 νίκες, 9 ισοπαλίες, 6 ήττες) είχε καταλάβει όπως προαναφέραμε την 5η θέση. Για τους στόχους της νέας σεζόν είναι νωρίς ακόμα για να ειπωθεί κάτι, αλλά σίγουρα ο Απόλλωνας έχει θέσει τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ο Τ. Σακελλαρόπουλος εκτιμά ότι η ομάδα του έκανε βήματα προόδου σε σχέση με την πρώτη θέση, παίρνοντας την τρίτη θέση, ενώ διεκδίκησε και το κύπελλο. Παραδέχεται πάντως ότι: “Δεν τελειώσαμε καλά τη σεζόν με τις δύο ήττες. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων στα τελευταία παιχνίδια”.