Τρίτη, 28 Μάιος 2019 14:13

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Μπαχράμη ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Μπαχράμη ο Παλαμάρας

Την κούπα του πρωταθλητή Μεσσηνίας σήκωσε το Σάββατο το απόγευμα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και γιόρτασε στο γήπεδό “Καπετάν Βασίλης” τη μεγάλη, αλλά και ιστορική επιτυχία.

Ο ΑΟΔ θα παίξει για πρώτη φορά στη Γ’ εθνική, έχοντας πάρει αήττητος τον τίτλο στην Α’ τοπική. Ο Κώστας Παλαμάρας που οδήγησε το Διαβολίτσι στο δρόμο των επιτυχιών, αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον αδικοχαμένο Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη.

“Θέλω προσωπικά να αφιερώσω αυτό τον τίτλο στον παλιό αδελφικό μου φίλο και συμπαίκτη που δεν είναι στη ζωή, τον Παναγιώτη Μπαχράμη που μας βλέπει από ψηλά”, είπε ο προπονητής του ΑΟΔ μετά την απονομή.

“Φτιάχνω ομάδα με... 11 στόπερ”

Ο Κ. Παλαμάρας, στο περιθώριο της φιέστας απάντησε και σε όσους αμφισβήτησαν τους πρωταθλητές στο ξεκίνημα της σεζόν.

“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που όλη τη χρονιά, μέσα από καθημερινή προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν το αήττητο σερί, παρότι ορισμένοι έλεγαν ότι ήμασταν μία ομάδα αμυντικογενής. Ο,τι φτιάχνω μία ομάδα με 11 στόπερ και πως με αυτούς τους παίκτες θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια που με δικαίωσαν με τις επιλογές που κάναμε το καλοκαίρι και φτάσαμε να βάλουμε 70 γκολ ενώ δεχτήκαμε 11. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στη διοίκηση που ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας και πραγματικά δεν μας έλειψε τίποτα και αυτό φάνηκε μέχρι και σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) με την εκδήλωση γιορτή για την κατάκτηση του κυπέλλου του πρωταθλητή.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν εδώ και μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους παλαίμαχους της Καλαμάτας”.