Τρίτη, 28 Μάιος 2019 18:03

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε με τη NOVA για έναν ακόμη χρόνο

Γράφτηκε από τον
Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε με τη NOVA για έναν ακόμη χρόνο

Ο Αστέρας Τρίπολης θα συνεχίσει στη NOVA και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με το συνδρομητικό να μεταδίδει τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Στη NOVA θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο θα μεταδίδει τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να «παίζει μπάλα» αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη σεζόν 2019-2020 της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αποκλειστικά τις προσπάθειες του Αρκάδων στους εντός έδρας αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις καλύτερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν".

Πηγή: sport24.gr