Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 12:31

ΕΡΑΝΗ: Μετά τις εκλογές οι διοικητικές εξελίξεις

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Μετά τις εκλογές οι διοικητικές εξελίξεις

Καλοκαίρι εκλογών θα είναι το φετινό στην Εράνη, καθώς η διετής θητεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Γιώργο Λυμπερόπουλο, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ως εκ τούτου η ιστορική ομάδα θα πορευτεί με νέο συμβούλιο τα επόμενα δύο χρόνια. Ο μεγάλος στόχος είναι να στηρίζεται η Εράνη στα μέλη της και γι’ αυτό θα γίνει άνοιγμα στον κόσμο. Ηδη υπάρχει ενδιαφέρον από νέους παράγοντες να εισέλθουν στο συμβούλιο, αλλά οι όποιες διοικητικές εξελίξεις θα τρέξουν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στα Φιλιατρά περιμένουν να εκλεγεί την Κυριακή ο νέος δήμαρχος Τριφυλίας και από Δευτέρα θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Πρόθεση είναι να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Στις τάξεις της Εράνης υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα μετά τη φετινή εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, όπου η τριφυλιακή ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλητή της Α’ τοπικής Α.Ο. Διαβολιτσίου. Με άλλα λόγια έκανε την καλύτερη πορεία ύστερα από την πτώση από τη Δ’ εθνική το 2013.