Παρασκευή, 31 Μάιος 2019 18:03

Europa League: Άφηναν κόσμο να μπει δωρεάν στον τελικό

Γράφτηκε από τον
Europa League: Άφηναν κόσμο να μπει δωρεάν στον τελικό

Οι διοργανωτές του τελικού του Europa League στο Μπακού φαίνεται να άφηναν θεατές να μπουν στο γήπεδο δωρεάν. Την υπόθεση θα ερευνήσει η UEFA, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

Οι οργανωτές του τελικού του Europa League δέχθηκαν δριμύτατη κριτική. Σε κάθε ομάδα, αρχικά, μοιράστηκαν 6.000 εισιτήρια σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 69.000 θέσεων, προκαλώντας αντιδράσεις και από την Άρσεναλ και από την Τσέλσι.

Ο μακρινός προορισμός, το υψηλό κόστος και η έλλειψη πτήσεων είχαν ως αποτέλεσμα, τελικά, οι ταξιδιώτες από την Αγγλία να είναι λίγοι, με την Άρσεναλ να επιστρέφει στην UEFA 2.300 αδιάθετα εισιτήρια. Την ώρα του αγώνα τα κενά καθίσματα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού ήταν εμφανή. Συνολικά κόπηκαν 51.370 εισιτήρια, 7.000 λιγότερα από τον αγώνα της Κάραμπαχ με την Άρσεναλ για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, οι διοργανωτές αποφάσισαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να ανοίξουν τις πόρτες και να αφήσουν αρκετούς θεατές να μπαίνουν δωρεάν, ώστε να φαίνεται ότι το γήπεδο έχει περισσότερο κόσμο.

"Ήμασταν στην κερκίδα της Άρσεναλ και υπήρχαν αρκετές άδειες θέσεις και ξαφνικά μετά από 30 λεπτά έφτασαν πολλοί ντόπιοι μαζί με παιδιά. Τους έδωσαν σημαιάκια της Άρσεναλ" ισχυρίζεται ένας φίλος των "κανονιέρηδων" στους "Times".

Η ισπανική εφημερίδα "AS" υποστηρίζει ότι η UEFA δεν είναι καθόλου χαρούμενη με το εν λόγω γεγονός και αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση.

Πηγή: sport24.gr