Κυριακή, 02 Ιούνιος 2019 10:10

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ξαφνικό διαζύγιο με Καλόμαλο

Γράφτηκε από τον

Ξαφνικό διαζύγιο επήλθε μεταξύ της Σπερχογείας και του Γιώργου Καλόμαλου χθες το βράδυ.

Οπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των “Ταύρων” οι δρόμοι του καλαματιανού τεχνικού με την ιστορική ομάδα χώρισαν, κοινή συναινέσει. Ο Καλόμαλος κάθισε για κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Σπερχογείας και η θητεία του κρίνεται αν μη τι άλλο επιτυχημένη, με τους “βυσσινί” όλο αυτό το διάστημα να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο έχοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Σπερχογείας με τίτλο “Ενας κύκλος κλείνει”, αναφέρει: “Μετά από τέσσερα, σχεδόν, χρόνια ο ΑΟΣ ανακοινώνει την, από κοινού, απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γεώργιο Καλόμαλο του οποίου η ποδοσφαιρική κατάρτιση και το ήθος εκτιμάται τόσο από τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, όσο και από όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προπονητική του πορεία! Είμαστε σίγουροι πως θα έχει επιτυχίες όπου και αν βρεθεί και στη Σπερχογεία θα έχει πάντα φίλους!”.

Την Τετάρτη η συνέλευση

Την Τετάρτη στις 9 μ.μ. στο Κοινοτικό Γραφείο η ομάδα της Σπερχογείας θα κάνει την γενική της συνέλευση όπου θα γίνουν ο ετήσιος απολογισμός και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.