Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 17:41

Ολυμπιακός: Βρέθηκε η φόρμουλα για τον τρίτο χρόνο με τον Μπεργκ, απομένει η συμφωνία στο οικονομικό

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός έχει βρει την φόρμουλα για τον 3ο χρόνο συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει πλήρης ταύτιση στο οικονομικό σκέλος.

Εδώ και μέρες έχετε διαβάσει στο Gazzetta.gr τις νέες και άκρως θετικές ενδείξεις στο θέμα του Μπεργκ με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε η φόρμουλα για τον 3ο χρόνο συμβολαίου που ζητάει ο Σουηδός επιθετικός.

Θα είναι ένας τρίτος χρόνος συμβολαίου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με deal για 2+1. Στο οικονομικό σκέλος δεν προκύπτει ακόμα απόλυτη συμφωνία και αυτό είναι που απομένει για να επέλθει οριστικά πλέον η συμφωνία. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει πάντως από το 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και έφτασαν πλέον στο σημείο που να είναι ιδιαίτερα κοντά (σ.σ. τα όσα ζητάει ο διεθνής επιθετικός με τα όσα του προσφέρουν οι Πειραιώτες). Ο Μπεργκ με τα τωρινά δεδομένα καλύτερη πρόταση δεν έχει και οι ενδείξεις συνεχίζουν να δείχνουν πως οδεύει προς τον Ολυμπιακό και μπορεί ακόμα και μες στην εβδομάδα να μπορέσει να γίνει επίσημη πλέον αυτή η μεταγραφική εξέλιξη.