Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 16:14

Πρόεδρος της FIFA χωρίς αντίπαλο ο Ινφαντίνο

Γράφτηκε από τον

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο θα διατελέσει πρόεδρος της FIFA τουλάχιστον μέχρι το 2023, καθώς επανεκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο στο κογκρέσο των 211 στο Παρίσι.

Πρόεδρος της FIFA θα συνεχίσει να είναι ο Τζιάνι Ινφαντίνο, τουλάχιστον μέχρι το 2023, καθώς επανεκλέχθηκε στη θέση του μετά τη διαδικασία που έλαβε χώρα στο Παρίσι την Τετάρτη (5/6).

Κανείς από τους 211 που μετείχαν δεν είχαν αντίρρηση με την επανεκλογή του Ιταλοελβετού δικηγόρου ο οποίος μάλιστα κατέβηκε στη διαδικασία χωρίς αντίπαλο.

Ο Ινφαντίνο βρίσκεται στη θέση του προέδρου από το 2016 και στις δηλώσεις του μετά την απόφαση για συνέχιση της θητείας του είπε: "Τα τελευταία τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν ήταν τέλεια, έκανα κάποια λάθη στην προσπάθεια ν+α βελτιώσω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον στη FIFA και πλέον, ουδείς μιλάει για κρίση σε αυτές τις εκλογές. Κανείς δεν μιλάει για σκάνδαλα.

Κανείς δεν μιλάει για διαφθορά. Κανείς δεν μιλάει για restart στην Ομοσπονδία. Η FIFA διέπεται από ακεραιότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι υπέρ της ισότητας και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια".
Πηγή: sport24.gr