Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 16:50

Μπεργκ για Ολυμπιακό: "Μετράει το οικονομικό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα"

Γράφτηκε από τον

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον Ολυμπιακό. "Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου" δήλωσε στη Σουηδία ο 32χρονος επιθετικός.

O Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το μέλλον του, αμέσως μετά την προπόνηση με την Εθνική Σουηδίας της Τετάρτης (5/6). Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια για τον Ολυμπιακό.

"Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση, που είναι δύσκολο να αρνηθώ πρόταση από το εξωτερικό. Νιώθουμε καλά στο εξωτερικό. Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι, τότε δεν θα ξαναφύγουμε" ανέφερε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Πρόσθεσε: "Σκοπός είναι να μείνω για ένα - δύο χρόνια εκτός Σουηδίας. Γνωρίζω το σώμα μου και νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο για ένα-δύο χρόνια". Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον στέλνουν στον Ολυμπιακό, απάντησε:

"Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους". Ερωτώμενος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, απάντησε: "Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου".

Κλήθηκε να σχολιάσει και την προοπτική του Κατάρ, καθώς είχε δεχτεί πρόταση από τον Αλ Αχλί: "Οικονομικά είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί. Δεν είναι ψέμα αυτό".

Για τον παράγοντα που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην τελική του απόφαση, παραδέχτηκε: "Θα είναι η τελευταία μου φορά στο εξωτερικό, οπότε το οικονομικό σκέλος μετράει. Δεν είναι ψέμα".

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι το θέμα είναι ορθάνοικτο. Ο Μπεργκ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει, αλλά δεν απέρριψε το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον, ούτε είπε πως δεν τον ενδιαφέρει αυτή η "ευαίσθητη" όπως την χαρακτήρισε προοπτική στην καριέρα του. Οπότε, υπομονή...

Πηγή: sport24.gr