Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 14:27

Α.Ε.ΑΒΙΑΣ: Συνεχίζει υπό προϋποθέσεις ο Πουλής

Γράφτηκε από τον

 

Η Α.Ε. Αβίας πέτυχε κάτι που λίγοι πίστευαν: Να παραμείνει στην Α’ τοπική, παρότι αγωνίστηκε και φέτος σε όλο σχεδόν το πρωτάθλημα μακριά από την έδρα της, ενώ μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με τις λιγότερες πιθανότητες.

Η ομάδα του Κάμπου χρειαζόταν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον υποβιβασμό και τελικά η τύχη της χαμογέλασε. Σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει ο Διονύσης Πουλής, ο οποίος βρέθηκε για 11η σεζόν στον πάγκο της Αβίας! Ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει και του χρόνου με την προϋπόθεση όμως ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στις μεταγραφές και θα είναι ανταγωνιστική, Ο Δ. Πουλής δεν θέλει να ζήσει πάλι η Αβία με την αγωνία της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου ο ικανός τεχνικός να έχει λύσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το θετικό είναι ότι λύθηκε το γηπεδικό πρόβλημα και η Αβία θα κάνει προετοιμασία στο γήπεδό της, ενώ δεν θα χρειάζεται να μετακινείται πλέον στην Καλαμάτα για τα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.