Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 15:42

Σε αναζήτηση προπονητή η Κορώνη

Γράφτηκε από τον

Το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο της ανόδου πήρε φέτος ο Ακρίτας Κορώνης και έτσι μετά από τέσσερα χρόνια θα επιστρέψει στην Α’ τοπική.

Τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2014-15. Ο Ακρίτας στις πρώτες τρεις χρονιές στην Α1 μετά τον υποβιβασμό, είχε τερματίσει κατά σειρά στην 4η, 8η και 8η θέση, για να έρθει φέτος η τρίτη θέση πίσω από το Καλό Νερό και τη Μεθώνη. Συγκεκριμένα, ο Ακρίτας συγκέντρωσε 46 βαθμούς, που μεταφράζονται σε 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κορώνης πήρε την άνοδο, έχοντας ως προπονητή – παίκτη τον Δημήτρη Κουτσουμπό, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Μπουραντώνη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει όμως σε αυτό το διπλό ρόλο, παρότι του προτάθηκε από τη διοίκηση.

Ο Κουτσυμπός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανδρική ομάδα μόνο ως ποδοσφαιριστής και θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν την ακαδημία.

Ως εκ τούτου, η Κορώνη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και πρόθεση είναι να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο.

Η διοίκηση με επικεφαλής τον Παύλο Σιψά έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις και με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ , προκειμένου να κλείσει το μέτωπο των ανανεώσεων.

Στο μεταγραφικό σκέλος, θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν 4-5 προσθήκες, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι... ηχηρές και θα βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί με αξιώσεις στο σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ