Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 16:13

Υποπτος και για ματς στην Ελλάδα ο Ραούλ Μπράβο

Γράφτηκε από τον
Υποπτος και για ματς στην Ελλάδα ο Ραούλ Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε σκάνδαλο στημένων αγώνων στην Ισπανία, ωστόσο οι Αρχές στην Ιβηρική χερσόνησο χτενίζουν τη δράση του και στην περίοδο που αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα βρήκαν τον τρόπο να ρίξουν βόμβα στα θεμέλια του ισπανικού ποδοσφαίρου καθώς βρέθηκαν κατηγορούμενοι για στήσιμο αγώνων τα τελευταία χρόνια τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Το τελευταίο χρονικά ματς που φαίνεται πως μπήκε στο στόχαστρο των δύο ανδρών για να βγάλουν χρήματα μέσω στοιχηματισμού σε αυτό ήταν το Βαγιαδολίδ-Βαλένθια όπου με νίκη οι "νυχτερίδες" εξασφάλιζαν έξοδο στο νέο Champions League (νίκη με 2-0 για τις "νυχτερίδες), ωστόσο φαίνεται πως οι αστυνομικές ισπανικές αρχές κάνει έρευνα για ενέργειες του Ραούλ Μπράβο και σε άλλες χώρες.

Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα στην οποία αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, με ένα νέο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας να κάνει λόγο για υποψίες για ύποπτη δράση του Ραούλ Μπράβο.

Συγκεκριμένα, η Infolibre, αγγλική εταιρία που είναι επιφορτισμένη με το αναλύει ύποπτες ενέργειες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει χτυπήσει συναγερμό για "οκτώ ύποπτες κινήσεις" σε παιχνίδι Βέροια-Πανιώνιος για τη Super League.

Ο Ισπανός μπακ είχε παίξει τη σεζόν 2014-15 και στα δύο παιχνίδια της Βέροιας με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και μάλιστα στον πρώτο αγώνα στην Ημαθία (1/11/2014) είχε χριστεί και σκόρερ (2-2).
Πηγή: sport24.gr