Σάββατο, 08 Ιούνιος 2019 12:33

Δυνατό συμβούλιο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Το περσινό καλοκαίρι η ομάδα της Κυπαρισσίας κινδύνεψε να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος για τα διοικητικά και στο πρωτάθλημα εξασφάλισε στις τελευταίες αγωνιστικές την παραμονή στην Α’ τοπική.

Ολα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και το μέλλον προδιαγράφεται θετικό.

Ο ΑΟΚ εξέλεξε – όπως είχε γράψει στις 31 Μαΐου η “Ελευθερία” ισχυρό συμβούλιο, που του επιτρέπει να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Συγκεκριμένα στη προχθεσινή γενική συνέλευση, αφού έγινε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ύστερα από την παραίτηση του δ.σ.

Αναλυτικά οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν διοικητικά την Κυπαρισσία είναι οι: Νίκος Παππάς, Κωνσταντίνος Γκόγκας, Αριστείδης Βασιλόπουλος, Στέλιος Διαμαντόπουλος, Γιώργος Αλεξόπουλος, Κυριάκος Πανόπουλος, Νίκος Μπούκαλης, Κώστας Πράππας, Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Τσάγκος και Παναγιώτης Τριπόδης. Τις προσεχείς μέρες θα γίνει η συγκρότηση σε Σώμα ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2019-20. Το πρώτο θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή, με το κλίμα για τον Τάκη Παναγόπουλο να είναι θετικό. Από εκεί και πέρα, θα κλείσει το μέτωπο των ανανεώσεων ώστε να καθοριστεί και ο αριθμός των μεταγραφών που χρειάζονται. Για το στόχο στην Α’ τοπική, είναι ακόμα νωρίς για να ειπωθεί κάτι, αλλά εκτιμάται ότι η Κυπαρισσία θα πρωταγωνιστήσει, έχοντας αποκτήσει από νωρίς νέα διοίκηση.