Σάββατο, 08 Ιούνιος 2019 17:55

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τη Δευτέρα η απόφαση για το διάδοχο του Καλόμαλου

Γράφτηκε από τον

 

Λίγες ακόμα μέρες θα μείνει κενή η θέση του προπονητή στη Σπερχογεία, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει άμεσα αυτό το θέμα ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Καλόμαλος αποτελεί ως γνωστόν παρελθόν μετά από τέσσερα περίπου χρόνια στον πάγκο, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να λύσουν τη πετυχημένη συνεργασία τους. Μετά το “φιλικό” διαζύγιο με τον ικανό τεχνικό ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του.

Η τελική απόφαση θα παρθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Σπερχογείας που θα γίνει τη Δευτέρα το βράδυ. Το βέβαιο είναι ότι δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας, που είναι να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να δίνει ευκαιρίες σε νέους σε ηλικία παίκτες. Κάτι που έγινε και τη χρονιά που τελείωσε.

Εκαναν τον απολογισμό

Η Σπερχογεία θα κάνει διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα με βασικό θέμα την πρόσληψη προπονητή, αλλά πριν από αυτό έγινε την Τετάρτη η γενική συνέλευση. Σε αυτήν πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς Σύμφωνα με τη διοίκηση, η ομάδα μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο οικονομικό κομμάτι, αλλά συνάντησε δυσκολίες στο οργανωτικό λόγω του ότι δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι να τρέξουν την ομάδα. Ετσι αποφασίστηκε να μπουν νέα άτομα στο συμβούλιο προκειμένου να μοιραστούν και οι υποχρεώσεις.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ