Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 13:00

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Στασινόπουλος - προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο η ομάδα

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Στασινόπουλος - προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο η ομάδα

Ο Παναγιώτης Στασινόπουλος είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Μεσσηνιακού, παίρνοντας τη θέση του Σταύρου Παπαδόπουλου που λόγω του ότι είναι ιδιοκτήτης καταστήματος αθλητικών ειδών, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο. Ο κ. Παπαδόπουλος παραμένει βέβαια ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας και το θέμα είναι περισσότερο τυπικό. Να σημειωθεί ότι ο Στασινόπουλος τέθηκε επικεφαλής του δ.σ. μετά από πρόταση του αντιπροέδρου Γιώργου Νταβουτιάν. Το υπόλοιπο συμβούλιο παραμένει ως έχει.

Δηλαδή αντιπρόεδρος ο Γιώργος Νταβουτιάν, γενικός γραμματέας ο Θόδωρος Μισέρος, ταμίας ο Παναγιώτης Κατσίποδας, έφορος στίβου ο Πέτρος Παπαδόπουλος και μέλη οι Δημήτρης Πουλόπουλος και Δημήτρης Δημόπουλος.
Ο Στ. Παπαδόπουλος βρίσκεται από την Κυριακή στην Καλαμάτα και εξέφρασε την ικανοποίηση του στον Δημήτρη Τσάκωνα για τη νίκη του Μ.Γ.Σ. στα Σαγέικα. Το ζητούμενο πλέον είναι να πάρει η ομάδα και τη νίκη με τη Βάρδα ώστε να ανασάνει βαθμολογικά.

Προπονήσεις μέχρι το Σάββατο

Στο γήπεδο επέστρεψαν χθες οι "πράσινοι" μετά το ρεπό της Τρίτης. Οι προπονήσεις γι' αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν το Σάββατο,  Την Κυριακή θα υπάρχει ξεκούραση με δεδομένο διακόπτεται το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής λόγω των αγώνων του κυπέλλου. Το εντός έδρας ματς με τη Βάρδα θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου και έως τότε θα έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα τραυματισμών (Τσουκάλης, Κουκούτσης(, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Κουρεντζής που εξέτισε την ποινή του.