Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 11:15

OMONOIA: Χώρισαν οι δρόμοι με Μπλέτσα, προ των πυλών ο Φασουλής

Γράφτηκε από τον

 

Η Ομόνοια πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε φέτος να παραμείνει στην Α’ τοπική και έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 τοπική.

Για το στόχο δεν έχει ειπωθεί ακόμα κάτι, αλλά το βέβαιο είναι ότι η καλαματιανή ομάδα θα πορευτεί με νέο προπονητή τη σεζόν 2019-20.

Ο Βασίλης Μπλέτσας αποτελεί παρελθόν, μιας και αποφασίστηκε κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας και βασικό μέλημα της διοίκησης είναι να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του. Το θέμα του προπονητή συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου που έκανε η Ομόνοια την περασμένη εβδομάδα, ενώ έγινε και ο απολογισμός της σεζόν. Προτεραιότητα, εκτός από την πρόσληψη προπονητή, αποτελούν και οι ανανεώσεις ώστε να καθοριστεί ο αριθμός των μεταγραφών.

Οσον αφορά τον διάδοχο του Βασίλη Μπλέτσα, ο Πάντος Τζανετάκος έχει έρθει σε επαφή με ορισμένους Μεσσήνιους προπονητές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες προβάδισμα έχει ο Μιχάλης Φασουλής.

Ο Χωραϊτης τεχνικός που οδήγησε φέτος τον Πάμισο υπό αντίξοες συνθήκες στη Γ’ εθνική, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας και φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία.

Εκτιμάται ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει κλείσει το θέμα προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα.