Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019 12:40

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κοντά σε συμφωνία με Δημάκη

Γράφτηκε από τον

 

Ο Γιώργος Καλόμαλος έφυγε, ο Σωτήρης Δημάκης... έρχεται.

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας και του Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι – σύμφωνα με πληροφορίες - κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπερχογείας. Η διοίκηση των “ταύρων” έχει συζητήσει με τον Δημάκη και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Το θέμα του προπονητή συζητήθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε τη Δευτέρα και αποφασίστηκε να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση

Στα αξιοσημείωτα ότι μπήκαν στο συμβούλιο νέα άτομα προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά οργανωτικά προβλήματα, ενώ χρέη γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Γιώργος Δωδεκάτος. Ο Δωδεκάτος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και προβλημάτων τραυματισμών δεν θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής. Ετσι αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπερχογείας αναφέρει: “ Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε πως για τη νέα χρονιά, το υπάρχον συμβούλιο θα πλαισιώνεται και θα στηρίζεται και από νέα άτομα που προσφέρουν τη βοήθειά τους, όπως οι κ.κ Ευάγγελος Παπαμικρούλης και Βασίλειος Γεωργακίλας, καθώς και οι κ.κ. Γεωργανάς Παναγιώτης και Μπάκας Γεώργιος οι οποίοι θα αναλάβουν την ευθύνη και φροντίδα του γηπέδου. Με χαρά ανακοινώνουμε πως χρέη Γενικού Αρχηγού θα αναλάβει ο πρώην αρχηγός της ομάδας Γιώργος Δωδεκάτος. Σας ενημερώνουμε δε, πως σε σύντομο διάστημα θα ανακοινωθεί και η συνεργασία με το νέο προπονητή ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά”.