Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 11:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Λαθύρης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Λαθύρης

Με επιτυχία χειρουργήθηκε στο αριστερό γόνατο ο Βαγγέλης Λαθύρης. Η επέμβαση του επιθετικού της Καλαμάτας έγινε σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά ενώ η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε 6 μήνες περίπου.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο της για την στήριξη του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά και τόνισε ότι τα μηνύματα τους του του δίνουν δύναμη να επιστρέψει πιο δυνατός.

“Από τα μηνύματα σας παίρνω

δύναμη για να βγω πιο δυνατός”

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς-φίλους, συμπαίκτες απλούς φιλάθλους (Μαύρης Θύελλας) που μου συμπαρασταθήκατε σε αυτή την δύσκολη στιγμή και μέσα από τα μηνύματα σας παίρνω δύναμη για να βγω πιο δυνατός. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Αγαθοκλή Χριστόπουλο που από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι διπλά μου ηθικά και οικονομικά, τον προπονητή μου Γιάννη Χριστόπουλο πού χάρη σε αυτόν βρέθηκα στην Μαύρη Θύελλα, τον Παύλο Κρεμμύδα και Γιάννη Φαββατά που μου συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Τέλος θέλω να τοποθετηθώ πάνω στο θέμα της συμμετοχής μου στον αγώνα μπαράζ (επαναληπτικό) με Διαγόρα Ρόδου. Ηταν μια απόφαση του Γιατρού και δική μου και με το σκεπτικό ότι ο οργανισμός μου θα αντέξει όπως πιστεύω έγινε και γιατί ήθελα να δώσω την ψυχή και την ζωή μου για αυτήν την ομάδα αλλά και για τον κόσμο”.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι στις 28 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ομάδας η οποία θα γίνει στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. με κύριο θέμα τις εκλογές για νέα διοίκηση.