Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 07:48

Με την διαιτησία τα έχουν στην "Μαύρη Θύελλα" και θα στείλουν το βίντεο στην ΕΠΟ! - συνέντευξη Τύπου θα δώσει σήμερα ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον

Οι άνθρωποι της "Μαύρης Θύελλας" εξέφρασαν εξ αρχής παράπονα για την διαιτησία του Σελίμου και των βοηθών του στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ερμιονίδα (2-3).
Τα τελευταία 24ώρα, παρακολουθώντας πολλές φορές το βίντεο του αγώνα, οι «μελανόλευκοι» δηλώνουν όλο και πιο βέβαιοι ότι η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο αγώνα για αυτό και σκοπεύουν να φτάσουν την διαμαρτυρία τους μέχρι την ΕΠΟ. Το βίντεο με τα λάθη του διαιτητή και των βοηθών του είναι έτοιμο και οι άνθρωποι της Καλαμάτας σκοπεύουν να το στείλουν στην ΕΠΟ για να εκφράσουν τα παράπονα τους αλλά και να ζητήσουν  την τιμωρία των διαιτητών του αγώνα.


Τα παράπονα δεν έχουν να κάνουν με μια φάση αλλά με πολλές. Υπάρχει φυσικά η αυστηρή αποβολή του Καλογερόπουλου η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο οι άνθρωποι της Καλαμάτας έχουν επισημάνει πολλές φάσεις όπου οι διαιτητές έκαναν αδικαιολόγητα λάθη που έπαιξαν το ρόλο τους στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Τι θα κερδίσει με αυτή την κίνηση η Καλαμάτα; Θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα και να απαιτήσει το 50-50 στην συνέχεια του πρωταθλήματος…
Να σημειώσουμε βέβαια πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το να φωνάζεις και να διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία (έστω και αν έχεις δίκιο) το μόνο που συνήθως κερδίζεις είναι οι εντυπώσεις...

Συνέντευξη θα δώσει
σήμερα ο Μίλτος Γκόφας

Επιπλέον, σήμερα ο Μίλτος Γκόφας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί κυρίως στο ματς της Κυριακής και στα παράπονα που υπάρχουν για την διαιτησία. Η συνέντευξη θα γίνει στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.
Ο Γκόφας θα αναφερθεί στο ντέρμπι, στα θέματα που αφορούν την "Μαύρη Θύελλα" αλλά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πέντε οι τραυματίες

Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα υπό τις οδηγίες του προπονητή Μίλτου Γκόφα ασχολήθηκε τελειώματα φάσεων και το άλλο με τον γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο δούλεψε σε αερόβιο και αναερόβιο πρόγραμμα, ενώ όλοι οι παίκτες πέρασαν και από τα δύο γκρουπ.
Τη θεραπεία τους με τον Λεωνίδα Παπανικολάου συνέχισαν και χθες οι τραυματίες Χρήστος Καλαντζής, Παναγιώτης Σοφός, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Λιόλιος  και Γιάννης Τσόπελας.
Να θυμίσουμε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις την Κυριακή αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγων της διεξαγωγής των επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου της Γ' εθνικής.
Το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι είναι το ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης που θα γίνει στην Αρτα το Σάββατο 1 Μαρτίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής. Η Καλαμάτα είναι πλέον 6 βαθμούς πίσω από την Ερμιονίδα και 3 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, πράγμα που σημαίνει ότι στην Αρτα πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει ακόμη για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ' εθνική.