Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 20:13

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Γυρίζει ο Πανταζόπουλος, εκτός μάχης ο Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον

Τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες μετρά μέσα στο 2014 ο Τσικλητήρας Πύλου που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στο τελευταίο ματς με τον Τέλλο Αγρα στο γήπεδο του. Η ομάδα της Πύλου από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, θα προσπαθήσει να διατηρήσει την καλή της εικόνα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές δίνοντας παράλληλα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το Σάββατο ο Τσικλητήρας παίζει στην Καλαμάτα με αντίπαλο την Ομόνοια και σκοπός του είναι να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές.
Σίγουρα όμως το ματς είναι δύσκολο από τη στιγμή που η Ομόνοια "καίγεται" για βαθμούς και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο.
Η ομάδα του Κώστα Κλάδη έχει μία επιστροφή εν όψει του Σαββατιάτικου ματς, αλλά και μία σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα γυρίζει μετά από δύο αγωνιστικές ο Πανταζόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως θα λείψει ο Παπαγεωργίου που χτύπησε στον ώμο στο ματς με τον Αγρα (έχει ελάχιστες ελπίδες συμμετοχής).
Επίσης υπολογίζεται μετά από πολύ καιρό και ο Μαρής, ενώ ο Π. Καλδής μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα και σε λίγες εβδομάδες θα είναι ετοιμοπόλεμος.