Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 13:37

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αύριο το φιλικό με μικτή Ικάρου – Ν. Ιωνίας

Γράφτηκε από τον

 

Αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” το καθιερωμένο φιλικό των παλαιμάχων της Καλαμάτας με την μικτή ομάδα παλαιμάχων Ικάρου – Ν. Ιωνίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. ενώ οι παίκτες της Μεσσηνιακής ομάδας έχουν κληθεί να βρίσκονται στα αποδυτήρια του γηπέδου στις 6 μ.μ.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα αναφέρει:

“Ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ. Η Καλαμάτα σας γνωρίζει ότι το Σάββατο 15/06/2019 και ώρα 19:00μ.μ ,θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παναγιώτης Μπαχράμης ο θεσμοθετημένος από το 2002 αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών των ομάδων Π.Σ Η Καλαμάτα και του Ικάρου Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο των φιλικών συναντήσεων τους τον Ιούνιο στην Καλαμάτα και το Φθινόπωρο στην Αθήνα.

Ο παραπάνω αγώνας διεξάγεται στις άριστες φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων από το 1973 που είχαν συναντηθεί αντιμέτωπες οι ομάδες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφιας το οποίο παιχνίδι αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μέχρι και σήμερα για παιχνίδι Β’ Εθνικής Κατηγορίας (40.000) στον αριθμό και άγνωστος αριθμός φιλάθλων έξω από αυτό και την ίδια χρονιά η ομάδα της Καλαμάτας παίρνει την άνοδο για την Α Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Την αποστολή της Ν. Ιωνίας θα την συνοδεύει ο Μεσσήνιος στην καταγωγή δήμαρχος κ. Γκότσης. Από τους προπονητές της ομάδος των παλαιμάχων Π.Σ. Η Καλαμάτα Νικήτα Παπανικολόπουλο και Νικόλαο Μουλατσιώτη καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι να παρευρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Παναγιώτης Μπαχράμης στις 6 μ.μ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ