Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 17:22

Αντίστροφη μέτρηση για νέα διοίκηση στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Τέλλου Αγρα όπου επικεφαλής είναι ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ προανήγγειλε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το πρώτο ραντεβού για την εκλογή διοίκησης έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη.

Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, αφού ορισμένα στελέχη δεν μπορούν να συνεχίσουν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την διοργάνωση του φιλικού που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη των αδικοχαμένων φίλων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ποδοσφαιρικό σωματείο της Ερανης, στην ΕΠΣ Μεσσηνίας στους ποδοσφαιριστές, που ήρθαν για να μας τιμήσουν και στους χορηγούς μας για την διεξαγωγή του φιλικού. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών που ήταν μαζί μας. Μια πραγματικά όμορφη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργαστήκαμε, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους, από όλους πήραμε κάτι θετικό και μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνδρομητές μας που μας βοήθησαν όλη την σεζόν , ο καθένας τους ήταν απαραίτητος για ύπαρξη και βιωσιμότητα της ομάδας μας !

Το μεγαλύτερο επίτευγμα για εμάς είναι το “Ηθικό Κεφάλαιο” που έχτισε η ομάδα μας προς όλους όσους συνεργαστήκαμε καθώς και αυτούς που φιλοξενήσαμε.

Πετύχαμε μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία με τα χαμηλότερα έξοδα για τα δεδομένα του Τελου Άγρα και κυρίως με παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους μικρούς ποδοσφαιρικούς ήρωες ηλικίας 15 και 17 χρόνων που αγκάλιασαν την ομάδα μας και φυσικά στα μεγαλύτερα παιδιά που με ήθος και αρχές τα πλαισίωσαν !

Όσον αφορά το μέλλον λοιπόν ,

Λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στελέχη της Διοίκησης μας δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν και την νέα σεζόν και δημιουργείται η ανάγκη εύρεσης νέων φιλόδοξων ατόμων, που θα πλαισιώσουν την υπάρχον διοίκηση ή θα δημιουργήσουν ένα νέο συμβούλιο για την επόμενη μέρα της ομάδας που όλοι αγαπάμε ! Την Τρίτη 18.06.2019 και ώρα 8:30 μμ στην κεντρική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση με θέμα τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε καθώς κ την εκλογή νέας Διοίκησης !

ΥΣΤ: Η περιοχή έχει την δυναμική να δημιουργήσει κάτι μεγάλο και κυρίως Ενιαίο !! Χωρίς διχασμούς και προσωπικούς εγωισμούς ! Ευελπιστούμε ότι το αύριο της ομάδας μας Θα είναι αυτό που πραγματικά της αξίζει !!”.