Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 10:49

Κίνηση Μαυρέα για την "Μαύρη Θύελλα"!

Γράφτηκε από τον
Κίνηση Μαυρέα για την "Μαύρη Θύελλα"!

 

 

Ολοκληρωμένη πρόταση για την "Μαύρη Θύελλα" λέει ότι έχει στα χέρια του και θα καταθέσει ο Αντώνης Μαυρέας, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ομάδας που θα γίνει στις 28 Ιουνίου.

Ο παλαίμαχος της Καλαμάτας έδωσε το παρών στο φιλικό των παλαιμάχων των "μελανόλευκων" το Σάββατο με την μικτή Ικάρου Ν. Ιωνίας και στο περιθώριο της συνάντησης έκανε λόγο για έτοιμη και πολύ αξιόλογη πρόταση για την ομάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "υπάρχει φιλόδοξο πλάνο και πολλά χρήματα".

Δεν αποκαλύπτει ακόμη τον επιχειρηματία που εκπροσωπεί

Ωστόσο δεν αποκάλυψε σε κανέναν τον επιχειρηματία που θα εκπροσωπήσει στην γενική συνέλευση καθώς όπως είπε αυτό θα γίνει αφού διερευνήσει και διαπιστώσει ότι θα υπάρχει στήριξη των μελών στην γενική συνέλευση.

Σημείωσε μάλιστα ότι μεταξύ άλλων έχει ενημερώσει σχετικά και τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Ράλλη (χωρίς να πει ούτε σε αυτόν το όνομα του επιχειρηματία), ο οποίος μπορεί να μην έχει θέση στην διοίκηση, όμως είναι μέλος της ομάδας και χαίρει επίσης της εκτίμησης πολλών μελών της, που ενδεχομένως να αρκούν και για την πλειοψηφία...

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αν τις επόμενες μέρες ο Αντώνης Μαυρέας εκτιμήσει ότι η πρόταση του θα έχει την πλειοψηφία στις εκλογές, τότε θα εμφανιστεί στη συνέλευση για να την παρουσιάσει, έχοντας παράλληλα μαζί του και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα...

Πρέπει να σημειωθεί ακόμη ότι ο Μαυρέας εξήγησε την άρνηση του να αποκαλύψει τον επιχειρηματία που εκπροσωπεί, τονίζοντας πως δεν θέλει να ρισκάρει την δημοσιοποίηση του ονόματος του αν δεν έχει διασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο την επιτυχία στις εκλογές. Και ότι προς το παρών ο ίδιος, ως παλαίμαχος, εγγυάται για την πρόταση.