Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 15:26

Με ΑΕΛ Λεμεσού ο Άρης, με Κρακόβια ή Ντουνάισκα ο Ατρόμητος

Γράφτηκε από τον
Με ΑΕΛ Λεμεσού ο Άρης, με Κρακόβια ή Ντουνάισκα ο Ατρόμητος

Ο Άρης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την κυπριακή ΑΕΛ Λεμεσού στον β' προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Κρακόβια (Πολωνία) ή Ντουνάισκα Στρέντα (Σλοβακία).

Έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των Άρη και Ατρόμητου στον β' προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Λεμεσού από την Κύπρο, που τερμάτισε στην τρίτη θέση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Ατρόμητος θα παίξει είτε με την Κρακόβια από την Πολωνία, που τερμάτισε στην 4η θέση, είτε με την Ντουνάισκα Στρέντα από τη Σλοβακία, που τερμάτισε τρίτη. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα κοντραριστεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 25 Ιουλίου και οι ρεβάνς την 1η Αυγούστου. Για να μπορέσουν οι δύο ομάδες της χώρας μας να μπουν στους ομίλους του Europa League, θα πρέπει να αποκλείσουν τρεις ομάδες, σε β' προκριματικό, γ' προκριματικό και playoffs.

Αν Άρης και Ατρόμητος δεν τα καταφέρουν στο πρώτο τους ευρωπαϊκό εμπόδιο, τότε αποχαιρετούν τις εκτός των συνόρων διοργανώσεις.

Πηγή: sport24.gr