Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 17:08

Πανηγύρισαν τίτλους στον Ερμή Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Τους κόπους όλης της χρονιάς γεύτηκαν το Σάββατο οι άνθρωποι του Ερμή Καλαμάτας...

Συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στον Κορδία πραγματοποιήθηκε η φιέστα ανόδου της καλαματιανής ομάδας για την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ τοπική και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ομάδα Κ14. Το “παρών” στην όμορφη εκδήλωση του Ερμή έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης που έκανε την απονομή των κυπέλλων στην ανδρική ομάδα και την Κ14, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΜ Γιώργος Μπλάνας και το μέλος της επιτροπής διαιτησίας Σταύρος Λάμιας.

Πριν την απονομή διεξήχθη ένα οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας μεταξύ των δύο ομάδων και στη συνέχεια υπήρξε πλούσιος μπουφές για τους πρωταγωνιστές μικρούς και μεγάλους, τους γονείς και τους καλεσμένους. Να θυμίσουμε πως η ανδρική ομάδα του Ερμή με τον Αργύρη Λιάππα στον πάγκο κατέκτησε την πρώτη θέση στη Γ’ τοπική και πήρε την άνοδο, έχοντας μόλις μια ήττα (και αυτή την τελευταία αγωνιστική) σε 14 αγώνες.

Στον Αστέρα Τρίπολης ο 14χρονος Λάσκαρης

Οσο για την Κ14 πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά, μιας και στέφθηκε πρωταθλήτρια κάνοντας μόνο νίκες σε 26 αγώνες, πετυχαίνοντας 117 γκολ ενώ δέχθηκε μόλις 11.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 14χρονος Δημήτρης Λάσκαρης που έπαιζε στην Κ14 του Ερμή πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα συμμετείχε σε τουρνουά πριν λίγες ημέρες στην Πορτογαλία με την Αρκαδική ομάδα. Εκτός από τον Αργύρη Λιάππα, στο προπονητικό τιμ του Ερμή Καλαμάτας ήταν ακόμη οι Αλέξης Ζωγόπουλος και Μιχάλης Γεωργιόπουλος.