Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 18:10

Super League 2 και Football League σε ΕΡΤ: «Να υπογραφεί άμεσα η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα»

Γράφτηκε από τον

Με επιστολή τους στην ΕΡΤ η Super League 2 και η Football League ζητούν την άμεση υπογραφή της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων των δυο κατηγοριών για τη νέα σεζόν.

Προτάσσοντας την ανάγκη «έγκαιρου προγραμματισμού» των ομάδων που συμμετέχουν στις δυο κατηγορίες και υπενθυμίζοντας την υποχρέωση που έχει αναλάβει η ΕΡΤ, ώστε να καλύψει τηλεοπτικά τη σεζόν 2019/20, Super League 2 και Football League έστειλαν επιστολή στη δημόσια ραδιοτηλεόταση, ζητώντας τον άμεσο ορισμό ημερομηνίας και ώρας, όπου θα υπογραφεί η σύμβαση για τα δικαιώματα των αγώνων.

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: «Όπως γνωρίζετε, μεταξύ υμών και επτά Π.Α.Ε. - μελών της Super League είχε συναφθεί από 10.08.2018 προσύμφωνο, δυνάμει του οποίου, είχε προβλεφθεί η υποχρέωσή σας να παρέχετε συγκεκριμένα ποσά αμοιβών στις Π.Α.Ε. που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League 2 κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η διάρκεια ισχύος του εν λόγω προσυμφώνου έχει ήδη παραταθεί με την από 17.04.2019 τροποποίηση αυτού, έως την 15.06.2019.

«Επειδή οι ομάδες βρίσκονται προ της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει αδήριτη ανάγκη έγκαιρου προγραμματισμού και για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα να υπογραφεί η μεταξύ μας σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδω που αγωνίζονται στην Super League 2 με την ΕΡΤ»,
Προ τούτο, παρακαλείσθε, όπως μας ορίσετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα συνάντησης, ώστε να προβούμε στην υπογραφή οριστικής σύμβασης παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Π.Α.Ε. της κατηγορίας Super League 2, η οποία θα αφορά την αγωνιστική περίοδο 2019-20».

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ