Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 12:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Με Παναγόπουλο στον πάγκο για το πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον

 

 

Μια διαφορετική Κυπαρισσία θα δούμε τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, αφού η εκλογή νέας ισχυρής διοίκησης της επιτρέπει να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών.

Η τριφυλιακή ομάδα θα στοχεύσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, έχοντας ξανά στο τιμόνι τον Τάκη Παναγόπουλο.

Ο ικανός προπονητής ετοιμάζεται για την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο του ΑΟΚ, έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν όπου η ομάδα εξασφάλισε στις τελευταίες αγωνιστικές την παραμονή.

Πλέον όμως άπαντες αισιοδοξούν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και η Κυπαρισσία θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις εξελίξεις. Συζητήσαμε με τη νέα διοίκηση και βρήκαμε την κοινή συνισταμένη, Εχω περάσει στην ομάδα πολλά χρόνια με καλές και κακές στιγμές. Η περσινή χρονιά ήταν καλό μάθημα. Πλέον κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από πλευράς στόχων και ανεβάζουμε τον πήχη. Κάτι που θα φανεί σε όλους τους τομείς και οργανωτικά και στο αγωνιστικό κομμάτι”, δηλώνει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Παναγόπουλος, ο οποίος συμφώνησε πριν από λίγες μέρες για τη ανανέωση της συνεργασίας του.

Τεχνικός διευθυντής ο Δανίκας

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας έχει ήδη ετοιμάσει τη λίστα με τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και στο μεταγραφικό κομμάτι θα έχει τη βοήθεια του Γιάννη Δανίκα.

Ο τελευταίος που έχει εργαστεί τη σεζόν 2015-16 ως προπονητής στον ΑΟΚ, θα συνεργαστεί εκ νέου με τη φιλόδοξη ομάδα, αυτή τη φορά ως τεχνικός διευθυντής. Ο Δανίκας γνωρίζει καλά την αγορά της Ηλείας και η Κυπαρισσία θα ρίξει “δίχτυα” στη γειτονική αγορά για την απόκτηση των παικτών που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν 4-5 προσθήκες πρωτοκλασάτων παικτών, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις.

Παράλληλα θα ξεκαθαρίσει σύντομα και το μέτωπο των ανανεώσεων.