Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 19:32

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019/20

Γράφτηκε από τον

 

Με σύνθημα "Η ΑΕΚ είμαστε εμείς" παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020.

Το σημαντικότερο στοιχείο της παρουσίασης, είναι ότι δεν υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές παρά το γεγονός ότι στο πακέτο περιλαμβάνονται περισσότερα ντέρμπι, λόγω των play off που θα διεξαχθούν στο τέλος της σεζόν. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν περιλαμβάνονται -προς το παρόν- και Ευρωπαϊκά ματς καθώς η ΑΕΚ θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών τους προκριματικούς της αγώνες στο Εuropa league. Εάν όμως προκριθεί στους ομίλους, τότε το πακέτο γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό, με περισσότερους αγώνες και την ίδια τιμολογιακή πολιτική.

Εξίσου σημαντικό στοιχείο, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για την τελευταία διάθεση εισιτηρίων διαρκείας πριν από την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Όσοι συμπληρώσουν εφέτος τριετία ως κάτοχοι διαρκείας αποκτούν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου που φυσικά θα αφορά (και) την «Αγία Σοφιά»

«Υπάρχουν δύο δεξαμενές προτεραιότητας για την Αγία Σοφιά. Όσοι είχαν εισιτήρια διαρκείας στα χρόνια της Β' και της Γ' εθνικής και όσοι συμπλήρωσαν τριετία στο ΟΑΚΑ» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ της παρουσίασης, μαζί με τη γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, τον διευθυντή του τομέα εισιτηρίων Κώστα Παναγιωτόπουλο και τον εμπορικό διευθυντή Νίκο Καραούζα.

Οι τιμές των "διαρκείας" για την επόμενη σεζόν έχουν ως εξής:

Θύρες 1,35, 15: 100 ευρώ

Θύρα 3,33: 200

Θύρα 7,11,13: 290

Θύρα 9: 480

Θύρα 29: 690

VIP: 2000

MEMBERS: 4500

*ΑΜΕΑ θ13: 140