Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 13:11

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Επαφές για δημιουργία νέας δυνατής διοίκησης

Γράφτηκε από τον

 

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Διαβολιτσίου η γενική συνέλευση του ΑΟΔ.

Καταρχάς έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη σεζόν 2018-19, μιας σεζόν που ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Διαβολιτσίου που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική και πήρε την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Αυτό που συζητήθηκε είναι η δημιουργία μιας νέας δυνατής διοίκησης που θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΑΟΔ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Οι υπάρχοντες παράγοντες του διοικητικού συμβουλίου (Γιάννης Κωνσταντάρας, Βασίλης Χαρίτσης, Θύμιος Ξηρόκωστας κ.α.) είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν, όμως περιμένουν περαιτέρω ενίσχυση του συμβουλίου μιας και οι απαιτήσεις (οικονομικές και οργανωτικές) θα είναι σαφώς μεγαλύτερες τη νέα περίοδο.

Πρόταση σε Οικονομίδη, ενδιαφέρον από τον δικηγόρο Α. Καλοβυρνά

Ηδη ενδιαφέρον να εισέλθει στη νέα διοίκηση έχει δείξει ο δικηγόρος Αθηνών Αναστάσιος Καλοβυρνάς που είναι από το Διαβολίτσι και ήταν και παλιότερα παράγοντας σε διοικήσεις του ΑΟΔ.

Επιπλέον έχει γίνει πρόταση και στον τέως πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδη να βρίσκεται στη νέα διοίκηση, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και είναι και μέλος του ΑΟΔ, την οποία και βλέπει θετικά.

Αυτές τις ημέρες θα γίνουν κι άλλες επαφές και συναντήσεις για την προσέλκυση κι άλλων προσώπων και εκτιμάται πως εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Διαβολιτσίου.