Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 12:38

Δήλωση αποχώρησης Αργυρόπουλου από τον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

Την παραίτηση του από τον Τσικλητήρα Πύλου έκανε γνωστή σήμερα ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος μέσα από μια δήλωση του.

Οι λόγοι της παραίτηση τους, όπως αναφέρει ο καλαματιανός προπονητής, είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα της Πύλου.

Ο Αργυρόπουλος κάθισε για ένα χρόνο στον πάγκο του Τσικλήτηρα και είχε πετυχημένη πορεία, μιας και κατέκτησε με την ομάδα της Πύλου την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

"Μόνο με θετικές αναμνήσεις αποχωρώ από τον μεγάλο αυτό σύλλογο"

Αναλυτικά η δήλωση του αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου σαν προπονητής στον Τσικλητήρα Πύλου. Είναι τιμή μου που ήμουν προπονητής σε αυτόν τον σύλλογο τη φετινή χρονιά. Μια χρονιά μεταβατική για τον Τσικλητήρα, μια χρονιά που κατά γενική ομολογία ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και με την ανάδειξη και προώθηση των παικτών της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα, που ήταν και ο βασικός μας στόχος για φέτος.

Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο της ομάδας μας Ολγα Μπέλλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον άμεσο συνεργάτη μου Μπάμπη Ράλλη για την πολύτιμη βοήθεια του, καθώς και τους παίκτες μου που έδωσαν και την ψυχή τους γι’ αυτή την ομάδα. Αποχωρώ από αυτό τον μεγάλο σύλλογο, μόνο με θετικές αναμνήσεις και ανυπομονώ για τις νέες ποδοσφαιρικές μου προκλήσεις από εδώ και στο εξής”.