Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 17:22

Η Καλαμάτα νικήτρια στο 7ο τουρνουά «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν η νικήτρια στο 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο «Καπετάν Βασίλης» του Διαβολιτσίου, προς τιμή του αείμνηστου συμπατριώτη μας Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες τεσσάρων Μεσσηνιακών ομάδων κατηγορίας Κ12... Εκτός από τον διοργανωτή Α.Ο. Διαβολιτσίου, ήταν ακόμη η Καλαμάτα, ο Πατίστα και ο Αστέρας Αρφαρών. Συνολικά έγιναν τέσσερις αγώνες, διάρκειας 30 λεπτών ο καθένας (2 15λεπτα), χωρίς οι διοργανωτές να αναφέρουν το σκορ των αγώνων. Στο πρώτο παιχνίδι ο Αστέρας Αρφαρών νίκησε το Διαβολίτσι και στο δεύτερο ματς η Καλαμάτα επικράτησε του Πατίστα. Το τρίτο ματς ήταν μεταξύ του Διαβολιτσίου και του Πατίστα, με νικήτρια την καλαματιανή ομάδα. Στον τελικό αναμετρήθηκαν η Καλαμάτα με τον Αστέρα Αρφαρων, με νικήτρια την ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη.

Ολοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα οι ομάδες.

Οι απονομές έγιναν από τον πρόεδρο του ΑΟΔ Γιάννη Κωνσταντάρα, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Χαρίτση, τον παράγοντα του Διαβολιτσίου και πρώην δήμαρχο Ανδανίας Θύμιο Ξηρόκωστα και τον τέως πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του τουρνουά ότι βρέθηκε στο γήπεδο Διαβολιτσίου “Καπετάν Βασίλης” ο υπουργός εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, χαιρέτισε όλους τους νεαρούς παίκτες και τους προπονητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας φίλοι του Διαβολιτσίου είχαν μια ποδοσφαιρική συνάντηση για ποτό στο καφέ PLATEA στην Καλαμάτα, στην οποία έδωσε το “παρών” και ο κ. Χαρίτσης.