Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 18:21

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Δεν συνεχίζει η Ολγα Μπέλλα

Γράφτηκε από τον

Μετά τη δήλωση αποχώρησης του Γιώργου Αργυρόπουλου από τον πάγκο του Τσικλητήρα Πύλου, η απερχόμενη πρόεδρος της ομάδας Ολγα Μπέλλα τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το πρόσωπο του.

Συνάμα η κ. Μπέλλα έθεσε κι αυτή την παραίτηση της, επισημαίνοντας πως αδυνατεί να βρίσκεται στο νέο διοικητικό συμβούλιο προκύψει. Αναλυτικά η δήλωση της:

“Μετά την απόφαση του κ. Αργυρόπουλου, να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Τσικλητήρα Πύλου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια αυτόν τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα μας. Εναν επαγγελματία προπονητή που έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα μας, που ασχολήθηκε και ανέδειξε τα ταλεντάκια μας. Θελω να του ευχηθώ να έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε όποια ομάδα και εάν δουλέψει τη νέα σεζόν.

Είμαι σίγουρη ότι το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλυφθεί επάξια! Επίσης με τη σειρά μου και εγώ θα θέσω την παραίτηση μου στο συμβούλιο, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μη μπορώντας άλλο μόνη μου, να σηκώσω όλο το οικονομικό βάρος της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πύλου για την όση στήριξη και βοήθεια πρόσφερε τη χρονιά που μας πέρασε στην ομάδα μας και εύχομαι η νέα διοίκηση, που σύντομα ελπίζω να εκλεγεί, να κάνει μια αντάξια καλή χρονιά. Η υποστήριξη και η βοήθεια μου θα συνεχίσει να υπάρχει για τον Τσικλητήρα μας, αλλά από άλλη θέση”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ