Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 13:16

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Φιλικό στη μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Φιλικό στη μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου

Φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου θα δώσουν οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων της Καλαμάτας, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μανώλης Θεοδώρου και ο γραμματέας Βασίλης Φωτεινάκης, αναφέρει ακόμη πως αγνοήθηκε από τη Δημοτική Αρχή το αίτημα των παλαιμάχων της Καλαμάτας να πάρει το όνομα του Λυκούργου Γαϊτανάρου ένα δημοτικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα’ σε συνεργασία με την ομάδα παλαιμάχων Μεσσηνιακού Γ.Σ. διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/6/2019 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και ώρα 7 μ.μ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου ο οποίος είχε τεράστια προσφορά και στα δύο σωματεία, πριν τον αγώνα θα τελεστεί επιμνημόσυνη λειτουργία και θα κρατηθεί εντός λεπτού σιγή.

Ιστορικά για όσους δεν γνωρίζουν ο εκλιπών ανέβασε την “Μαύρη Θύελλα” δύο φορές στην Α’ εθνική κατηγορία το 1973 και το 1975.

Με δικές του ενέργειες κατασκευάστηκαν το Δημοτικό Γήπεδο Παραλίας και το Κολυμβητήριο Καλαμάτας. Σε αίτημα μας προς την απερχόμενη δημοτική αρχή να ονομαστεί ένα Δημοτικό γήπεδο στο όνομα του ευεργέτη Λυκούργου Γαϊτανάρου αγνοήθηκε.

Καλούμε τους φιλάθλους αν δώσουν το παρών προκειμένου να τιμήσουν τον εκλιπόντα.

Οι προπονητές της “Μαύρης Θύελλας” Νίκος Μουλατσιώτης και Νικήτας Παπανικολόπουλος καλούν όλα τα μέλη να δώσουν το παρών στις 6.15 μ.μ”.