Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 13:48

Ικανοποίηση για την εικόνα των μικτών ομάδων στα παιχνίδια με Κορινθία

Γράφτηκε από τον


Μια ήττα και μια νίκη ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ στα προχθεσινά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της Κορινθίας που έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία. 
Τα ματς έγιναν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ενωσιακών πρωταθλημάτων με τους παίδες να παίρνουν την νίκη με 2-1 και τους νέους να γνωρίζουν την ήττα με 1-0.
Ο εκ των προπονητών της Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς έβγαλε θετικά συμπεράσματα από τα προχθεσινά ματς και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα και των δύο ομάδων.
«Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε. Ειδικά οι παίδες έκαναν πολύ καλό ματς, είχαν αρκετές ευκαιρίες και επικράτησαν δίκαια. Οι νέοι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένοι και θα έπρεπε να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Το ευχάριστο είναι πως βλέπουμε αρκετά παιδιά που έχουν ταλέντο και δείχνουν ικανά να εξελιχθούν. Θεωρώ ότι αρκετά από αυτά θα συμμετέχουν στην Περιφερειακή ομάδα. Υπάρχει ταλέντο και χρειάζεται προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα».
Η επόμενη αγωνιστική θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου όμως οι Μεσσηνιακές ομάδες θα έχουν ρεπό. Έτσι θα ξαναπαίξουν στις 3 Ιανουαρίου για την 4η αγωνιστική, όταν θα φιλοξενηθούν από τις ομάδες της Λακωνίας.
Προπονήσεις θα γίνουν κανονικά τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ