Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 15:41

Ηλιόπουλος και Μωράκης τα έζησαν... όλα φέτος με τον Πάμισο!

Γράφτηκε από τον
Ηλιόπουλος και Μωράκης τα έζησαν... όλα φέτος με τον Πάμισο!

Και άνοδος και... υποβιβασμός με τον Πάμισο. Αυτό που συνέβη φέτος με τους Γιάννη Μωράκη και Ηλία Ηλιόπουλο είναι κάτι σπάνιο, καθώς οι δύο "παλιοσειρές" των "πρασίνων" είδαν και τις δύο όψεις του νομίσματος με τον ίδιο σύλλογο, αλλά σε διαφορετικά αθλήματα!

Όπως γράφει στο θέμα της σήμερα η εφημερίδα "Ελευθερία" οι Ηλιόπουλος και Μωράκης είναι εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού Παμίσου, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά τελικά βρέθηκε να μαζεύει... χρήματα από τον απλό κόσμο ώστε να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά και να υποβιβαστεί αξιοπρεπώς από τη Γ' εθνική στην Α' τοπική. Οι δύο παίκτες ήταν από αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος, έχοντας συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα της Μεσσήνης ζώντας όλα αυτά τα χρόνια όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Η αγάπη τους για τον Πάμισο όμως, δεν σταματά εκεί.

Αμφότεροι ήταν από τα μέλη της μπασκετικής ομάδας του Παμίσου που συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, οι Ηλιόπουλος και Μωράκης άνοιξαν... σαμπάνιες, πανηγυρίζοντας με τον Πάμισο την άνοδο στην Α2 κατηγορία! Σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον έφορο Ηλία Αποστολόπουλο, ο οποίος ήταν κοντά και στο μπασκετικό Πάμισο.

Η παραπάνω είναι μία από τις όμορφες ιστορίες που γράφει ο αθλητισμός.