Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 13:25

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ποιοι έμειναν και ποιοι αποχώρησαν

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ποιοι έμειναν και ποιοι αποχώρησαν

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός της Α.Ε. Μάνης για τη νέα σεζόν, καθώς η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με 11 παίκτες για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν έξι παίκτες.

Στον πάγκο συνεχίζει ως γνωστόν ο Τάκης Δρούγας και στο μεταγραφικό κομμάτι, υπάρχει προφορική συμφωνία με 4 παίκτες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες.

Ξεκινώντας από το μέτωπο των ανανεώσεων, οι Γιάννης Χελάς, Ηλίας Δουρούμης και Γιώργος Χατζηπαναγιώτης θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα της ΑΕΜ, όπως επίσης και οι Μανιάτες Αρης Καμπανάρος, Κυριάκος Πουλάκος, Παναγιώτης Πουλάκος, Βαγγέλης Βαβαρούττσος, Κλεάνθης Σπυρέας, Πέτρος Σπυρέας, Ματέο Στύλα και Ετουργκέλ Φετάχου. Ακόμα επιστρέφει ο Βασίλης Καμπανάρος.

Αντίθετα η ομάδα της Μάνης έλυσε τη συνεργασία της με τους Βασίλη Μπεγέτη, Κώστα Ασημακόπουλο, Κώστα Λίβα, Αρη Μουστάκα και με τους νεαρούς Σαούτη και Κανανάι, που είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί από την Καλαμάτα.

Μόνο τα τυπικά για 4 μεταγραφές

Γι’ αυτό και η διοίκηση φρόντισε να καλύψει άμεσα τα κενά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει τα χέρια με 4 παίκτες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, όταν τελειώσει δηλαδή και το τυπικό σκέλος.

Πρόκειται για τερματοφύλακα, μεσοαμυντικό και δύο μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι σύμφωνα με τους ανθρώπους της Μάνης είναι μεταγραφές πρώτης γραμμής και θα βοηθήσουν σημαντικά τη νέα σεζόν.