Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 17:51

ΕΠΟ: Μισθός 5.000 ευρώ τον μήνα αποφασίστηκε για τον Γραμμένο - "Ναι" και από την ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία (53-4) μηνιαία αμοιβή ύψους 5.000 ευρώ μηνιαίως για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Τέσσερα τα «όχι», που προήλθαν από Ολυμπιακό, ΑΕΛ, Πειραιά και Λακωνίας.

Έπειτα από ψηφοφορία για το ύψος του μισθού του Εκτελεστικού Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, δηλαδή του Βαγγέλη Γραμμένου, αυτή ορίστηκε στα 5.000 ευρώ τον μήνα, έπειτα από απόφαση του σώματος της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ομοσπονδίας.

H πρόταση κατατέθηκε από τον ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη, χαρακτηρίζοντάς την ως «εύλογη», με βάση τις αρμοδιότητες, αλλά και την οικονομική δυνατότητα της ομοσπονδίας. Από ορισμένες ενώσεις παρατηρήθηκαν αντιδράσεις, αναφορικά με το ύψος των απολαβών άλλων στελεχών της ΕΠΟ, που θα έπρεπε να μειωθεί, ώστε κανείς να μην παίρνει περισσότερα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ανέφεραν πως αυτό θα συμβεί, ούτως ώστε να μπορεί να αμοίβεται ο Β. Γραμμένος, καθώς και ότι θα πληρώνεται διότι βρίσκεται σε μια καίρια θέση με ευθύνες και περνάει 12 ώρες τη μέρα στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΝΑΙ: ΠΑΕ ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Football League, ΕΠΣ Αθηνών, Αιτωλοκαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λάρισας, Λασιθίου, Μακεδονίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων, Χίου, ΠΕΠΣ Σάλας.

ΟΧΙ: ΠΑΕ Ολυμπιακός,, ΑΕΛ, ΕΠΣ, Πειραιά, Λακωνίας

ΛΕΥΚΟ: ΕΠΣ Αχαΐας

Πηγή: gazzetta.gr