Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 13:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ενίσχυση στην επίθεση με Μπάρκα

Γράφτηκε από τον

 

Για λογαριασμό της Κυπαρισσίας θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Μπάρκας.

Ο 31χρονος επιθετικός ήρθε χθες σε συμφωνία με τον ΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

“Ο Α.Ο Κυπαρισσίας σας ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλείο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρκα προκειμένου αυτός να αγωνιστεί στην νέα σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας. Αγαπητέ Δημήτρη, σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και πολλές επιτυχίες με το σωματείο μας,”, αναφέρει η ανακοίνωση της τριφυλιακής ομάδα,ς η οποία ξεκίνησε την ενίσχυσή της στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Μπάρκας είναι 31 ετών και έχει περάσει από πολλές ομάδες της Ηλείας. Πέρυσι ξεκίνησε στον Πανηλειακό για να συνεχίσει στο δεύτερο γύρο στον Αλφειο και βοήθησε την ομάδα του Επιταλίου να συμμετάσχει στα πλέι -οφ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές από την Ηλεία, αφού η Κυπαρισσία έχει ρίξει δίχτυα στη γειτονική αγορά, λόγω της παρουσίας του Γιάννη Δανίκα.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Ηλείας, ενώ και στο προηγούμενο πέρασμά του από τη Μεσσηνιακή ομάδα είχε εμπιστευτεί Ηλείους ποδοσφαιριστές,. Η τριφυλιακή ομάδα αναμένεται να αποκτήσει το επόμενο διάστημα κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ και εξτρέμ.