Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 10:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φαβορί ο Βούζας για τον πάγκο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φαβορί ο Βούζας για τον πάγκο

 

 

Αμεσα ξεκινά το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν η νέα διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας.

Το νέο συμβούλιο εκλέχθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον ομογενή επιχειρηματία που κατάγεται από τη Μεσσηνία και ζει στο Σικάγο, Γιώργο Πρασσά να αναλαμβάνει την Μεσσηνιακή ομάδα.

Το Σαββατοκύριακο έγινε η πρώτη κουβέντα για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε Σώμα.

Πρόεδρος ο Πρασσάς, γραμματέας ο Παπαδημητρίου

Το νέο συμβούλιο αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και επίσημα, ωστόσο όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Πρασσάς (έχει χρηματιστηριακή εταιρία και τέσσερα εστιατόρια στο Σικάγο) θα είναι πρόεδρος ενώ ο οικονομολόγος Χρήστος Παπαδημητρίου (ο οποίος είναι στέλεχος της Δικέφαλος ΑΕ που κατασκευάζει το γήπεδο της ΑΕΚ) θα είναι γραμματέας. Οι δύο “παλιοί” παράγοντες του νέου συμβουλίου, οι Γιώργος Ράλλης και Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης θα είναι μέλη.

Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός ξεκινά άμεσα με το θέμα του προπονητή να μπαίνει σε προτεραιότητα με τον Βασίλη Βούζα να είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της Μεσσηνιακής ομάδας, κάτι που είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες ή και ώρες.

Ποιος είναι ο Βασίλης Βούζας

Πρώτος σύλλογος στον οποίο ανέλαβε προπονητής ο Βασίλης Βούζας ήταν ο Α.Ο. Μοσχάτου το 2002. Στην συνέχεια κοουτσάρισε ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών όπως Χαϊδάρι, Ατρόμητος Αθηνών, Ιωνικός, Αιγάλεω, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Ηρακλής Ψαχνών, Θρασύβουλος, Πανηλειακός ενώ από το 2014 έως και το 2018 ο Βασίλης Βούζας ήταν προπονητής στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Στον πάγκο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κάθισε για 143 επίσημους αγώνες σ' Ελλάδα και Ευρώπη. Στις 6 Μαρτίου 2017, ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο. Παρέμεινε προπονητής μέχρι τα τέλη Μαρτίου του ίδιου έτους, όποτε και αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Λεμονή.