Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 15:24

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Επιστροφή Χαρίτου στην τεχνική ηγεσία - Παρέμεινε πρόεδρος ο Καράμπελας

Γράφτηκε από τον

Με τον Θανάση Καράμπελα (φωτό κάτω) στη θέση του προέδρου θα πορευτεί ο Κεραυνός Καλαμάτας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό προέκυψε την Πέμπτη το βράδυ, μετά την συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης της Καλαματιανής ομάδας, η οποία απαρτίζεται σχεδόν από παλιά και νέα πρόσωπα.

Το καινούργιο 15μελές διοικητικό συμβούλιο στελεχώσουν οι Θανάσης Καράμπελας πρόεδρος, Βασίλης Γαλάνης α’ αντιπρόεδρος, Καίτη Ηλιόπουλου β’ αντιπρόεδρος, Φώτης Κοσάρης γενικός γραμματέας, Δημήτρης Μπόσινας ταμίας, Ακης Παπαγεωργίου β’ ταμίας, Γιάννης Αλεξόπουλος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Αρης Παπαγιαννόπουλος εκπρόσωπος τύπου, Δημήτρης Μαυροειδής α’ γενικός αρχηγός, Απόστολος Μπούνας β’ γενικός αρχηγός, Βασίλης Λυκούσης έφορος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αγγελος Παναγόπουλος, Γιώργος Γερίκης, Σταυρούλα Κουβάτσου μέλη.

Γύρισε μετά από 5 χρόνια ο Χαρίτος 

Μετά από 5 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα ο Τάσος Χαρίτος που ανέλαβε προπονητής μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαυροειδή. Ο τελευταίος δεν αποχώρησε από την ομάδα, αλλά συνεχίζει από άλλο πόστο, καθώς εκλέχθηκε στη νέα διοίκηση ως α’ γενικός αρχηγός. Μάλιστα σε σύντομη δήλωση του στο “Notosport” ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε για ενάμιση χρόνο, που ήμουν στο πόστο του προπονητή. Θα παραμείνω στην ομάδα και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου από άλλη θέση”.

Πρωταγωνιστικές βλέψεις

Μετά τη συγκρότηση της σε σώμα η νέα διοίκηση ξεκίνησε άμεσα τις κινήσεις της για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η πρώτη κίνηση έγινε με την πρόσληψη του προπονητή Τάσου Χαρίτου και πλέον σε συνεργασία μαζί του θα ξεκινήσει το “κτίσιμο” της ομάδας, ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα αγωνιστική περίοδο και για το λόγο αυτό θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.