Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014 22:41

Με Διακουμή η Πύλος 0-3 την Ομόνοια στο "Γ. Λουκαρέας"

Γράφτηκε από τον
Με Διακουμή η Πύλος 0-3 την Ομόνοια στο "Γ. Λουκαρέας"

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Τσικλητήρας Πύλου κέρδισε στο "Γ. Λουκαρέας" την Ομόνοια με 3-0 και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.


Στο 10' ο Διακουμής με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταθά, ο οποίος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να γλιτώσει το γκολ. Το 2-0 έγινε στο 70' ύστερα από ωραία ενέργεια των παικτών του Τσικλητήρα. Ο Σωτηρόπουλος έκανε τη διαγώνια μπαλιά για τον Πλατάκη αυτός προχώρησε και έφτασε στην περιοχή από πλάγια έκανε τη συρτή σέντρα παράλληλα με την εστία, ο Μεμά στη μικρή περιοχή δεν πρόλαβε να πλασάρει, όμως η μπάλα έφτασε στον Διακουμή που κινήθηκε στην πορεία της και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2 με το 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 87' μπαλιά του Δούνια για τον Μεμά, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Σταθά και με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Νίκας, Βρυώνης, Ξηρόκωστας.     
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Α. Κωστόπουλος (73' Κ.-Π. Κοστρίβας), Ντάσης, Ντέρτζια, Ντανταβασίλης, Γυφτέας, Ντόκο, Κάππος (73' Δρογγίτης), Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος (55' Κουραμπάς), Χατζηπαναγιώτης.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μίντζηρας, Παπαγεωργίου, Λ. Κωστόπουλος, Πανατζόπουλος, Δούνιας, Μπουντάς, Κουλόπουλος (68' Μεμά), Πλατάκης (76' Μάρης), Σωτηρόπουλος, Σεφεράσι, Διακουμής (81' Τσώνης).