Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 16:58

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Μπόρχα Φερνάντεθ

Γράφτηκε από τον
Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Μπόρχα Φερνάντεθ

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού μέσου, Μπόρχα Φερνάντεθ.

Ο Ίβηρας βρέθηκε στην Τρίπολη, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Αρκάδες, πόζαρε με την κιτρινομπλέ φανέλα και ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (1/7). Ο Αστέρας μέσω του τεχνικού του διευθυντή, Νίκου Γαλανακόπουλου, ήλθε σε επαφή με την εταιρία που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή - ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο αδελφός του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε - κι έκλεισε το deal.

Γεννήθηκε στο Βίγκο και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Θέλτα, ενώ έφθασε να παίξει και στην Primera με την πρώτη ομάδα. Παραχωρήθηκε δανεικός διαδοχικά σε Ρέους και Θέλτα Β', ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με τη φανέλα της Μιέντζ Λέγκνιτσα.

Είναι ο δεύτερος Φερνάντεθ μετά τον Μαρκ, ο οποίος παίζει από πέρυσι στην ομάδα της Τρίπολης. Επίκειται και τρίτος. Ο Λουίς είναι κι αυτός στην Τρίπολη και αναμένεται ν' ανακοινωθεί σύντομα.

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Μετά τον Μπόρχα Φερνάντεθ, ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση και του Κωνσταντίνου Παναγιώτου. Αναλυτικά:

"Ο Παναγιώτου υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με την ομάδα μας, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1997.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε τον αριθμό 22 για τη φανέλα του και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ερμιονίδα και στον Παναργειακό".

Πηγή: sport24.gr