Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 17:28

ΑΕΚ: Ταξίδια Λυμπερόπουλου και Λυσάνδρου

Γράφτηκε από τον

Για εκτός Ελλάδας προορισμούς πέταξαν σήμερα το πρωί ο Νίκος Λυμπερόπουλος και Μηνάς Λυσάνδρου. Ο δεύτερος με προορισμό την Ιταλία, αλλά όχι για δουλειά της Ένωσης.

Ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Εθεάθησαν να δίνουν τα boarding passes τους με διαφορά ώρας και προς διαφορετικούς προορισμούς. Ο δεύτερος πέταξε πάντως με προορισμό την Ιταλία.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ προσπαθεί να επιτύχει την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία, ωστόσο τα νέα από τον ιταλικό Τύπο δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, η Ρόμα θέλει να αποκτήσει δύο παίκτες από τη Μπέτις και προσφέρει τον Βέρντε ως ένα από τα ανταλλάγματα. Ωστόσο το ταξίδι του Λυσάνδρου, δεν πρέπει να σχετίζεται με αυτό.

Στο εξωτερικό βρίσκεται επίσης από το πρωί και ο Λυμπερόπουλος (η φωτογράφιση του Ντέλετιτς είχε πραγματοποιηθεί άλλη μέρα και απλώς σήμερα έλαβε επίσημη μορφή), προφανέστατα για μεταγραφικό σκοπό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ταξίδι στην Πορτογαλία, δίχως ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί.

Σημειωτέον ότι ανοιχτό είναι και το θέμα του Βασίλη Μπάρκα, καθώς το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς γκολκίπερ στην ιταλική ομάδα είναι υπαρκτό. Οπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, η ΑΕΚ θέλει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 25χρονο και βασικό τερματοφύλακα της.

Πηγή: sport24.gr