Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 19:21

Πήρε διαβεβαιώσεις από την ΕΡΤ η Super League 2

Γράφτηκε από τον

Τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την ΕΡΤ για τα χρήματα από τα τηλεοπτικά πήρε η Super League που αναμένεται την Τετάρτη να υπογράψει σύμβαση με τη δημόσια τηλεόραση.

Τον σκόπελο των τηλεοπτικών φαίνεται πως ξεπερνάει η Super League 2, αφού με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε πως πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την ΕΡΤ για την εξασφάλιση των χρημάτων από τα τηλεοπτικά.

Μάλιστα, αναμένεται μέσα στη βδομάδα να υπογραφεί και η σχετική σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσης κατά την έκτακτη γενική του συνέλευση και αφού έλαβε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 2 στην ΕΡΤ Α.Ε, προχώρησε σε τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της σύμφωνα με το Νόμο.

Καλούμε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Ιωάννη Δρόσο, όπως πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε μέχρι την Τετάρτη 3/7 να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο από 10/8/2018 προσύμφωνο που υπέγραψε και δεσμεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε.

Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ