Τρίτη, 02 Ιούλιος 2019 12:06

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κρίσιμη η σημερινή γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κρίσιμη η σημερινή γενική συνέλευση

 

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον Τέλλο Αγρα μιας και έχει προγραμματιστεί η τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση, με σκοπό τη δημιουργία νέας διοίκησης.

Στις δύο προηγούμενες συνελεύσεις δεν σημειώθηκε το παραμικρό μιας και το ενδιαφέρον των φίλων και μελών του Τέλλου Αγρα ήταν μικρό.

Ετσι όπως γίνεται αντιληπτό σήμερα όσοι αγαπούν την ιστορική ομάδα των Γαργαλιάνων πρέπει να δώσουν το “παρών” στη συνέλευση και να φροντίσουν να βγει ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο για να οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν ορισμένες διοικητικές διεργασίες στο παρασκήνιο και φαίνεται πως σήμερα μια ομάδα ατόμων (ορισμένα πρόσωπα είχαν ασχοληθεί και παλιότερα με τα διοικητικά του Αγρα) θα βγει μπροστά και θα συγκροτήσει το νέο συμβούλιο.

Φυσικά όλα αυτά που ακούγονται μένει να γίνουν και πράξη, γιατί οι ημέρες περνούν και πρέπει να ξεκινήσει το γρηγορότερο ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Πάντως από το απερχόμενο συμβούλιο φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν πολλά πρόσωπα, μιας και οι περισσότεροι για διάφορους λόγους έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη διοίκηση που θα προκύψει.