Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 13:08

Νέα ισχυρή διοίκηση έβγαλε η Εράνη και βλέπει ψηλά στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο διαθέτει από την Κυριακή η Εράνη που βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής τη σεζόν 2018-19.

Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από 15 άτομα, με τον Γιώργο Λυμπερόπουλο να συνεχίζει στην προεδρία και τον Νίκο Φάμπα να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος.

Ο τελευταίος ήταν πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Φιλιατρών, έχει εκλεγεί στο τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών και προσθέτει άλλη δυναμική στη διοίκηση.

Παραμένει πρόεδρος

ο Γ. Λυμπερόπουλος

Αναλυτικά η σύνθεση του διοικητικού συμβούλιο της Εράνης έχει ως εξής: Γιώργος Λυμπερόπουλος (πρόεδρος), Νίκος Φάμπας (αντιπρόεδρος),

Μπέτυ Κορωναίου (γραμματέας), Ελένη Θάνου (ταμίας), Κώστας Γιαννακόπουλος (α’ γενικός αρχηγός), Στάθης Αργυρόπουλος (β’ γενικός αρχηγός), Κώστας Γριβοκωστόπουλος (έφορος υλικού), Θοδωρής Ασημακόπουλος (μέλος και φυσικοθεραπευτής), Χαρά Κυριάκη (μέλος), Γιώργος Γριβοκωστόπουλος (μέλος), Ζαχαρίας Στάμος (μέλος), Μπάμπης Μπαχούμας (μέλος), Κώστας Λινάρδος (μέλος), Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου (υπεύθυνη ακαδημιών), Παναγιώτης Λυμπερόπουλος (μέλος).

Επίσης χρέη γ’ γενικού αρχηγού θα έχει ο πρώην παίκτης της ομάδας Γρηγόρης Σταματόπουλος που κρέμασε τα παπούτσια του.

Τα νέα πρόσωπα στο 15μελες συμβούλιο είναι οι Φάμπας, Ασημακόπουλος και Κ. Γριβοκωστόπουλος.

Συνεχίζει για 3η σεζόν ο

Κώστας Λυμπερόπουλος

Οσον αφορά τη θέση του προπονητή είναι δεδομένο πως ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα παραμείνει στον “πράσινο” πάγκο.

Ο Φιλιατρινός προπονητής έχει επιτυχημένη θητεία δύο σεζόν στον πάγκο της Εράνης, χαίρει της εκτίμησης του συμβουλίου και άμεσα θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παράλληλα κοντά στην ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Οι στόχοι της Εράνης στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής θα είναι πρωταγωνιστικοί. Οι “πράσινοι” έχοντας ρίξει τις βάσεις τα δύο προηγούμενα χρόνια (6η θέση πρόπερσι, 2η θέση πέρυσι) θα προσπαθήσουν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Σκοπός είναι να παραμείνει η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών και να γίνουν λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες σε καίριες θέσεις.

Η κατάκτηση του τίτλου δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την ιστορική Τριφυλιακή ομάδα, όμως αν της δοθεί η ευκαιρία σαφώς και δεν θα πει... όχι.