Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 14:38

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανακοινώθηκε ο Φασουλής - Πρώτες μεταγραφές οι Κωστόπουλος, Χελάς

Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Φασουλής είναι και επίσημα από χθες το πρωί ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, όπως έχει αναφέρει εδώ και καιρό η “Ελευθερία”.

Αυτό γνωστοποίησε η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της στη σελίδα της στο “facebook”: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο τεχνικό Μιχάλη Φασουλή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του!”.

Η ομάδα έχει ως στόχο την άμεση επιστροφή της στην Α’ τοπική και για το λόγο αυτό, προχώρησε στην πρόσληψη του Μιχάλη Φασουλή, ενώ αναμένεται να προχωρήσει και σε αξιόλογες μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα βοηθήσουν ώστε να ευοδωθούν οι προσδοκίες της διοίκησης.

Μετά την πρόσληψη του προπονητή θα προχωρήσει και η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον Μιχάλη Φασουλή, θα προχωρήσουν τις επαφές με τους παίκτες που θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στην ομάδα. Ηδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Γιώργος Μπάλλας, Βόλφι Τάφα, Γιάννης Σταθακόπουλος, Μιχάλης Στυλιανόπουλος.

Συνεχίζουν Μπαρσελό, Μιχελής

Στους παραπάνω παίκτες που ανανέωσαν θα προστεθούν και οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές Μάριο Μπαρσελό, Στράτος Μιχελής, οι οποίοι μετά από συζήτηση που είχαν με τους διοικούντες, συμφώνησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Αργύρης Κωστόπουλος (φωτό πάνω), αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την Καλαματιανή ομάδα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ομόνοια μετά από ένα χρόνο, καθώς τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Σπερχογεία. Θα τον ακολουθήσει ο 21χρονος μέσος Βαγγέλης Χελάς, που τελείωσε τη χρονιά στον Πάμισο, ενώ το πρώτο 6μηνο της αγωνιστικής περιόδου, αγωνίστηκε στην Α.Ε. Μάνης.