Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 18:20

Με οκτώ άτομα μαζί του στην Νάπολη ο Μανωλάς

Γράφτηκε από τον
Με οκτώ άτομα μαζί του στην Νάπολη ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στον ιταλικό Νότο για να αρχίσει προετοιμασία με την Νάπολι και σύμφωνα με ιταλικό μέσο θα τον ακολουθήσει ακόμα και προσωπικός μάγειρας στο νέο του σπίτι.

Ο Ιούλιος έφερε ευχάριστα νέα στους οπαδούς της Νάπολι καθώς η ομάδα τους ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, με τον διεθνή στόπερ να είναι έτοιμος να ενσωματωθεί με την αποστολή των "παρτενοπέι" 12 ή 13 Ιουλίου όπου και θα έχει ολοκληρώσει τις διακοπές του στην Νάξο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Calcio Napoli 24", την ώρα που ο 28χρονος στόπερ συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Νάξο, άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του βρίσκεται στην Νάπολι για να διαλέξει σπίτι.

Ο Μανωλάς αμφιταλαντεύεται μεταξύ Ποζίλιπο και Ποτσουόλι όσον αφορά στα μέρη που θα τον φιλοξενήσουν, με το σχετικο δημοσίευμα να αναφέρει πως το πιθανότερο είναι πως θα επιλέξει ένα σπίτι στην περιοχή Ποτσουόλι.

Το σπίτι του μάλιστα θα χρειαστεί να είναι αρκετά ευρύχωρο αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα τον ακολουθήσουν τουλάχιστον 8 άτομα στην Ιταλία, μεταξύ των οποίων συγγενείς, ένας φυσικοθεραπευτής αλλά και προσωπικός μάγειρας.

Πηγή: sport24.gr