Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 21:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Καλαντζή στην Αρτα

Γράφτηκε από τον

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη προπόνηση της Καλαμάτας όσον αφορά τους τραυματίες…

Ο Χρήστος Καλαντζής μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας οριστικά τον τραυματισμό του, ενώ σε καλύτερη κατάσταση ήταν οι Βασίλης Σκαρλάτος και Νίκος Λιόλιος που έκαναν θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου.
Και οι δύο αναμένεται να προπονηθούν κανονικά από αύριο και να θέσουν εαυτούς στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης το προσεχές Σάββατο.
Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τσιμικλής και Καλογερόπουλος, αλλά και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας και ξεκίνησε  με ένα καλό πρόγραμμα προετοιμασίας και ενδυνάμωσης και μετά οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο μισό γήπεδο δίτερμα με στόχους, πίεση και πολλή τακτική, ενώ ένα γκρουπ παικτών συμμετείχε σε αγώνα 6 εναντίον 6 στο άλλο μισό του γηπέδου με αντίπαλο τη Σπερχογεία.
Αύριο αν το επιτρέψει ο καιρός η προπόνηση θα γίνει στο Στάδιο, αλλιώς και πάλι στη Σπερχογεία. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αρτα, όπου και θα διανυκτερεύσει.
* Ο σύνδεσμος φιλάθλων - οπαδών "Bulldogs" διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο 1 Μαρτίου για τον αγώνα στην Αρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου (Ιστορικό Κέντρο, δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 12 μ.μ. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.
Η ανακοίνωση του συνδέσμου κλείνει με την σημείωση: "Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της "Μαύρης Θύελλας. ΥΓ1: Ολοι εκεί, Μαύρη Θύελλα παντού".